DrNO Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Bene :D Czyli jednak mieli "ściepę narodową"... Następnym razem trzeba jeszcze zadziałać w PIKURze i na forach R5, Laguny, Clio, RMCK i reszcie (bez urazy dla "reszty") :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 graty. czekamy na final Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 SpecPC, Co się stanęło, że kolega nie dotarł na finał <ok> Specjalnie nie powiadomili Oczywiście palant TeDe, nie omieszkał odpowiednio skomentować francuskiej myśli technologicznej :evil: Szkoda takiej szansy :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 dokładnie, też oglądałem opt szkoda :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Prezes, no właśnie czemu kolega nie dotarł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 kbarann, Jak spotkam, to się dopytam - nie mam info, dlategom napisał zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 ja wiem nie dla tej osoby to moje pytanie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 "Dorwałem" Pana SpecPC, i się dopytałem. Niestety padł mu rozrusznik i nie chciał się wybierać z tą usterką w trasę, a i jeszcze jakieś zaliczenie miał. - tyle com na szybko zdobył. Jak sam zaglądnie to może więcej powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpecPC Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witajcie, przykro mi, że wszystkich zawiodłem. Tak jak napisał "Prezes" niestety rozrusznik mi padł i nie chciałem wybierać się w trasę, aż do Warszawy. Ale nasze Megany pokazały się w TVN! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi