Bartaz17 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witam, chcę wymienić głośniki w swojej Megi II. Czy ktoś z was wymieniał już głośniki w takiej megi? Czy bez żadnego problemu wejdą mi te głośniki, czy będę musiał ciąć ten plastik (co jest w przednich drzwiach)??? ---> Głośniki Hertz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Nie wejda - nie ma mozliwosci :D Sam takie mam i bez ostrego ciecia nie ma możliwości ich montażu -) Porównaj sobie same magnesy - Hertz'a którego zapodałes i oryginał który wklejam poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Też mam DSK130, nie wejdą :] trzeba przynajmniej pół "kielicha" wyciąć i zrobić miejsce pod kolejne dwie "stópki" nowych głośników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 W MII Ciężko założyć coś sensownego bez większych przeróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Bartaz17, nie zakładaj następnych wątków o tej samej treści. Jak chcesz coś dodać, zadać inne pytanie w tym samym temacie, masz swój, otwarty wątek. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 W takim razie przewrotnie zapytam: - czy takie HERTz DSK130 dużo lepiej zagrają ? (przy standardowym wygłuszeniu) - czy powiększanie otworu pod magnes HERTzów wiąże się ze zdejmowaniem boczków czy przy pomocy dremelka można zrobić bez zdejmowania ? - posiadam Scenic II i rozumiem że u siebie też bede musiał powiększać otwory... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 - o niebo lepiej zagrają - w MII do wycinania miejsca pod magnesy nie musisz zdejmowac boczkow - tylko zaslepkę głośnika - nie wiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartaz17 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ok, czyli jak założę te Hertz DSK130 w przednie drzwi, to czy nie będzie problemu z zsuwaniem się szyby? Bo magnes w tych głośnikach jest dużooo większy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 nie, nie będzie najmniejszego problemu... ps. Myślałeś ze założliśmy te głośniki kosztem otwierania szyby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartaz17 Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Myślałeś ze założliśmy te głośniki kosztem otwierania szyby?? Nie, nie ;-) Dobra dzięki za inf ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi