Sebaczaj Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Czy te oryginalne zaślepki czoło miały na równo z deską rozdzielczą czy głębiej we wnęce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Raczej były prawie na równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airman Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 panowie , słuchajcie MOD-a! na allegro znajdziecie klapkę , maskownicę , panele zastępcze itd. ; złodziej szuka Blaupunkt ,JVC ,Kenwood itp - a nie ryzykuje na zaślepkę; nikt rozumny nie rzuca się na Megi (klasa niższa średnia) - dla zdobycia radia , którego nie widać; Kto ma panel - ten wyciąga na noc; Kto nie ma panelu - kupuje maskownicę za 25 zł ; Kto jest leniwy - polecam mikrogumę z taśmą 2-ustronną - nie widać marki radia; Wszystkie patenty działają - bo ryzyko kalkuluje się od 500 zł w górę; pozdrawiam - spokojny z panelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Kto jest leniwy - polecam mikrogumę z taśmą 2-ustronną - nie widać marki radia; niegłupie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 No nie wiem, czy to uchroni przed kradzieza. Zaslepka wg pomysl dobry ale czy zlodziej sobie nie pomysli... kurcze czemu ktos schowal radio za zaslepka... moze jest na prawde dobre, drobie. Wiec sprawdza, wybijajac szybe. No ale to tylko gdybanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptr Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 A ja się tam nie przejmuję. Mam oryginalne radio z osobnym wyświeltaczem, wątpię żeby komuś się chiało to wszystko wyrywać i męczyć się potem ze sprzedażą bo tylko do jednego modelu pasuje i jest niewiele warte :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 no tak jak komuś wystarcza 4x15 czy 4x35 to może mieć fabryczne radio :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ja tak przerobiłem oryginalną zaślepkę, że nie było widać, że pod nią jest radio ;-) Jedyne info to była antena na dachu ale teraz to już wszystkie autka mają antenę nawet te bez radyjka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi