witman Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Kto wie jak zaprogramować elektryczne szyby Musiałem odłączyć na chwile akumulator i teraz otwieranie i zamykanie szyb mam skokowo a chcę, żeby otwierały się od razu. Wiem jedynie, że programuje się to za pomoce klawiszy do el. szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki640 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Kto wie jak zaprogramować elektryczne szybyMusiałem odłączyć na chwile akumulator i teraz otwieranie i zamykanie szyb mam skokowo a chcę, żeby otwierały się od razu.... Podnieś szybę do góry do końca i na zamkniętej przytrzymaj włącznik na podnoszeniu przez ok. 5-10 sekund. Powinien zapamiętać że ma szybę i działać normalnie. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Wszystko działa el.szyby zaprogramowane oddzielnie się programuje przód i tył Dzięki bardzo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi