markun Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 mam prośbę: nad katalizatorem jest czarny korek z którego cieknie mi jakaś ciecz. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 skropliny z klimy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markun Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 tylko że to jest spory wyciek i pierwszy raz coś takiego się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 No i się zgadza ;-) Obecnie jest duża wilgotność, a klima potrafi naprawdę nie źle osuszać. Czasami potrafi się lać ciurkiem i to kilka, kilkanaście minut po wyłączeniu samochodu. Nie zła kałuża może się zrobić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markun Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 no to mnie uspokoiłeś, tym bardziej że czeka mnie dłuższy wyjazd. Dzięki Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi