1szejker Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam. Mam pytanie. Czy radio z Megi II (wersja radia 'update list' ) pasuje do Clio z 2000 roku?? Chodzi mi głównie o rozmiary. A może ktoś wie czy kostki pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hern Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Rozmiar radia to ISO 1 wiec do Clo wejdzie. Kostki s a tez ISo wiec powinny pasować. Nie wiem czy sterowanie pod kierownicą będzie pasowało no i nie wiem czy nie trzeba radyjka rozkodować bo kod jest zwykle pod konkretne autko (ale tego ostatniego to nie jestem pewny . Przekazuje opinie serwisu Car audio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 MOże być problem we wyświetlaczem, bo jak już poruszano parę razy na liśie - radio z megi faza I nie współpracuje z wyświetlaczem z ph II. Więć tu może być podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Niestety z własnego doświadczenia wiem, że ciężko cokolwiek przełożyć, bez większych modyfikacji, żeby działało. Prawda jest taka, że sprzęty z innych wersji są mało kompatybilne. Osobiście jednak podanego przez Ciebie rozwiązania nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi