CareK Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Panowie i Panie, drodzy forumowicze. Jak już niektórzy wiedzą 22.08.2009 biorę ślub. Z tego miejsca pragnę zaprosić wszystkich, którzy w tym dniu mogą się znaleźć w okolicach Krosna na mój ślub, będę zaszczycony, jeśli ktoś, nawet przejazdem, wdepnie do Kościoła. Do ślubu i potem na wesele jadę w konwoju trzech Meganek: mojej, teścia oraz szwagra. Jeżeli ktoś miałby ochotę wdepnąć na uroczystość kościelną, to tutaj: http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=21.766292...=true&utf=1 jest link, punkt 1 to jest właśnie rzeczony Kościół im. Pawła i Jana z Dukli. Natomiast na trasie nr 1 - 2 można robić bramy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 CareK, no to ja będę się spinał i może cuś z tego wyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 CareK podaj może godzinę Nic nie obiecuję, ale jeden Grandtour na bramę to trochę za mało :) - co innego dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 O godzinie zapomniałem ;-) 15.00 zaczyna się w Kościele nabożeństwo. Załatwimy sprawę i w trasę do pkt. nr 2 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 pogadamy za 20 lat ale mimo wszystko gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 CareK, szkoda że tak daleko bo bym wpadł... a przy okazji oczywiście wszystkiego naj na nowej drodze życia... pamiętaj że masz jeszcze czas przemyśl decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 kataryniarz, to jak sie uda GT zrobią szoł ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 CareK, wspolczuje :cry: A tak na powaznie Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 a co będzie miał lepiej jak my ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Panowie co wy Dajcie spokój. Dlaczego ma mieć lepiej niż MY :) Może kolejny zlocik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 O Może kolejny zlocik i to jest konkret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 pawelp2008, No bo ja taki konkretny jestem i lubię konkretnie a nie owijanie w bawełnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 jak zlot to zlot i robimy, Najlepszego na nowej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 No jak CareK, stawia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 tylko konkretnie napiszcie ile nas przyjedzie bo jak się zleci 50 aut to się okaże że w Bieszczadach zniknie cała populacji świń i wykupiony zostanie cały zapas alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi