Robak Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 CareK ty Prezesa nie zachęcaj bo Polmos najbliższy zbankrutuje meganecoupe02, to ja przyjadę na 2 auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 meganecoupe02 jezeli pojedziesz to dostaniesz moje dwa zdjęcia. Pokażesz i powinieneś wtedy przywieźć dla siebie 1x0,5 a dla mnie 2x0,7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Oj Panowie, żadnych ulg nie będzie. Zdjęcia, fotomontaże, tekturowe atrapy - nie wchodzą w grę - tylko na żywo Panowie, tylko na żywo! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 A ci już dzielą a nie oni mają klucz do magazynku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 CareK zapamiętam sobie, a na poważnie gdyby było bliżej trochę.... i tak wszystkiego naj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 pizza widzisz, atrapy nie wchodzą w grę :-/ Chyba muszę zacząć planować wyjazd wakacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 pizza: Wierzę, wierzę... Wielkie dzięki... Ja rozumiem, że Podkarpacie, dla większości forumowiczów to jest dalekie zadupie... I dlatego dziękuję za wszelkie życzenia. Ale jeśli jakiś dobry forumowicz "przypałęta" się na Podkarpacie, to zapraszam na ślub, jakem CareK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Pożyczę CI Scenika (albo weź od matuli) to 0,7 może się jednak uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 CareK, a GT to na ile wyceniasz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 GT ma special suprise, jako, że ja też mam GT ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 CareK, To ja z Waldkiem bonus x 2 Oj Panowie, panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 CareK, nie prowokuj... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Prezes nieśmiało zwrócę CI uwagę że to jest forum Megane i Scenic o Lagunie nikt nie wspominał Czyżbyś planował wykorzystać kolor swojego nicka dla uzyskania dodatkowych korzyści? P.S. Po tym tekście razem z Waldkiem pewnie rozpoczniecie na mnie polowanie z nagonką [ Komentarz dodany przez: gojgien: 2009-06-05, 23:27 ] waldek oczywiście w odblaskowej kamizelce jako naganiacz hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 pizza, Ostatnio coś tacy nieśmiali na forum się pojawiają Nigdy stanowiska nie wykorzystuję dla korzyści, to nie w mojej naturze - może to nie życiowe na dzisiejsze czasy w tym kraju ale dobrze mi z tym ps. Aż tak głodny nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Prawda jest taka, że jeśli ktoś przyjedzie, to tylko z okolic. Ale i tak dzięki - za nawet odpowiedzi w tym temacie - <ok> Ale nawet nie wiecie jakaby to była radość rozpoznać wśród ludzi w Kościele ludzi z forum megane.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi