CareK Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Dziękuję wszystkim ;-) Za około 7h będę już mężem, haha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 W dniu dzisiejszym i ja wplotę swoją gałązkę w wieniec życzeń: -Wśród ciągłej życia pogody niech rozkosz Was oplata, wśród miłości, wiary, zgody, żyjcie w zdrowiu długie lata. 100 lat Młodej Parze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 To i ja się dołączę ... Wszystkiego dobrego na nowej drodze, oby wspólne życie zawsze było dla Was priorytetem a powiedzenie sobie sakramentalnego TAK zobowiązało do zgody,poszanowania,szacunku oraz wytrwania. Moja rada na udane małżeństwo - Zanim zaczniesz się o coś kłócić i będziesz chciał postawić na swoim ... poszukaj kompromisu, będzie ciszej i mniej boleć :) NIECH SIĘ SZCZĘŚCI MŁODEJ PARZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Megi udekorowana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 No ładnie ładnie. Gratki i powodzenia wraz ze szczęściem. Widać chyba coś Ci się nie spieszy skoro na forum jesteś. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 No właśnie już zmykam, odezwę się jutro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ech bardzo ładnie było. Przepiękna Panna młoda, elegancki CareK i 3 siostrzane Megany, miodzio 8-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 CareK, Megi naprawdę udekorowana super , ale nie może być ładniejsza od panny młodej. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Pawcio dziękuję Tobie i Twojej ekipie za przybycie! Mam nadzieję, że wypijecie nasze zdrowie :) Fotki niestety ma teść, więc nie mogę teraz umieścić ale na pewno po powrocie fotkę sprzed Kościoła umieszczę. Jeszcze raz dzięki! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Spóźnione ale szczere gratulacje - witaj po ciemnej stronie mocy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 CareK, spóźnione, ale zawsze zyczenia - Wszystkiego najlepszego! Byłem daleko za granicą, ale o dacie pamietałem i zdrówko oczywiście wypilem :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Tak jak pisałem wcześniej, wstawiam kilka fotek :) P.S. Jeśli ktoś, kto jest na zdjęciu nie życzy sobie rozpowszechniania tutaj na forum, niech da znać na PW ;-) Dzięki Pawcio, za przyjazd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namati Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Spoźnione, ale szczere gratulacje! ;) Wyglądaliście oboje pięknie, uśmiechnięci, szczęśliwi - oby tak dalej. I tego Wam życzę; spokoju, radości i nieustającej pogody ducha! P.S. Megi zachwyca przystrojeniem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Bardzo dziękuję za życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 CareK, i twierdzisz że lepiej Tobie w nowym stanie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi