kruku.niger Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 witam pomozcie mi mechanik wymienial mi rozrzad i po wymianie slychac syczenie od silnika syczenie jest glosniejsze jak zalacza sie turbina a na wolnych obotach tez slychac .a jak wlocze cieple powietrze to juz tak glosno tego nie slychac .mam scenica 1.9 dti 80 km .pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Nieszczelność układu dolotowego do intercolera .Sprawdź plastikowe węże które prowadzą od turbiny do colera i s powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Tomik 1970 jak to wersja 80 konna to niema intercolera . Ale fakt faktem ze to nieszczelonsc ukladu dolotowego turbiny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 No ja makog , nie dopatrzyłem ... ale to i tak wina dolotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi