valdi-77 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 witam mam prośbę do kolegów którzy montowali albo znają się sie na elektryce przymierzam sie do kupna alarmu do mojej meganki i mam prośbę o jakieś propzycje alarmów które bedą pasowały do megi. z góry dziękuję za podpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 witam kolegę http://moto.allegro.pl/item701839234_alarm...zor_pilota.html dobry i niedrogi alarm sam taki założyłem w swojej megance dodatkowo dostaniesz poradni jak zamontować taki alarm życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Zakupiłem powyższy alarm ,podłączyłem praktycznie wszystko (,kierunki,czujniki z drzwi ,całe sterowanie alarmem,syrenę- i to wszystko śmiga) ,poza centralnym z którym walczę dalej .Jak skończe wrzucę schemat podłączenia tego alarmu . edit: montaż alarmu zakończony sukcesem,wszystko działa,jak powinno .Muszę jedynie zgłebić tajemnicę domykania szyb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Muszę jedynie zgłebić tajemnicę domykania szyb . Zacznij czytać ten post i szukaj modułu, bo bez niego nie da rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 manual ukończony ,narazie w powerpoincie,ale jest niedługo wrzucę pdf-a http://rapidshare.com/files/375821692/Instalacja_alarmu_Stig_41..pdf Krzychup, teraz tylko zakupię moduł i jest wsio http://moto.allegro.pl/item743094387_hurt_...kat_urz224.html edit :Krzychup,gość od alarmów zapewnia,że wszystko bedzie ok,moduł ma wszak zabezpieczenie przeciążeniowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 A czy ten 30 sek impuls nie będzie za długi, kiedy będziesz miał zamknięte szyby, albo ledwo co uchylone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plushack_lodz Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 andrzej27, mam prośbę jest jakaś możliwość pobrać Twój manual? RS nie pozwala mi pobrać pliku, każe się rejestrować. Może masz jakieś konto na np. chomiku? Będę wdzięczny za odp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 manual jest też tu na forum w dziale download http://megane.com.pl/dload.php?action=file&id=28 ,btw z RS też pobierzesz za free,klikasz opcję free i tyle :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Jaki alarm do scenica I ph I ?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 janiol13 zrobiłem dokładny manual,także każdy sobie poradzi ;-) montowałem do megane I ph I ,do scenika też by podszedł ,toć to napompowana megi. W manualu są porobione zdjęcia ,więc nawet jak ktoś niema za wielkiego pojecia o elektryce to też zamontuje 8-) Powiem jeszcze,że w megance to najszybciej alarm zamontowałem,wszystko na zatrzaskach ,lub torxach,niema dużo rozkręcania ,wszystko pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 andrzej27r, Nieda sie sciagnac tego :-/ Napisz jaki model i nazwa Znowu klawiatura padła, czy zapomniało się o wcześniejszych upomnieniach. :evil: - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 janiol13, podaj pocztę to Ci wyslę ,tu administrator miał zrobić by ten manual można było pobrać . edit: coś u ciebie nie tak bo u mnie pobiera się,był problem,nie chciało sie otworzyć w adobe dałem anuluj na komunikacie i się otworzyło w przeglądarce ps.masz na poczcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 [email protected] :P Dzieki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 tu administrator miał zrobić by ten manual można było pobrać pobieranie działa bez problemu. Czas pobierania 2s. Wszystkie 31 stron czytelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 gojgien, ja też sprawdzałem i u mnie też się pobiera,jednak dostaję dużo PW,że nie można pobrać ,więc dałem asekuracyjnie link na rapidschare :roll: ,wcześniej owszem był problem,jednak rozmawiałem z adminem i poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi