Robak Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 tak to seryjny samochód,ale nie ma zbyt wielu egzemplarzy, pod marką często spotykaną jako ciężarówki z lat PRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 trywialne, nawet moja siostra wiedziała, zil/zis 112. Teraz, żeby dać szanse młodszym użytkownikom wrzucam coś na czasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Wstępnie napisze, TVR. Model sie ustali :) EDIT: Jakaś wariacja Tuscana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Lewy, w TVR-ze nie ma co szukać, specjalnie zmieniłem nazwę pliku żeby Wam nadzieję zrobić :) To nie TVR :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 w TVR-ze nie ma co szukaćWlot na masce na to wskazywał, ale faktycznie reszta nie pasuje do obecnych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 podobne to jest ale to nie to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zagato Perana Z-One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Lukas.s, zgadza się, zapodajesz następne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 To ja dam tym razem proste :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Skoda Rapid. Przetłoczenia na masce i kontur szyb jest opatrzony na naszych ulicach :) To teraz coś bez udziwnień: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Lamborghini LM 002 :) moja zagadka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Studebaker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 niestety nie, acz podpowiem że to te klimaty ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Lincoln, Oldsmobile, Phaeton, Packard, Ford, Dodge, Chevrolet, Cadillac itd... Z każdej amerykańskiej marki z tamtych lat można znależć podobne auto. Zamieszczajmy coś bardziej charakterystycznego, bo tak to szukanie igły w stogu siana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 kolejna podpowiedź - nie jest to żadna z marek które wymienił Lewy. Dodam, że marka należy do GM. Mam nadzieję, że troche zawęzi to obszar poszukiwań :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi