Macieyk Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Koenigsegg CCX:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zalicze ...dokladniej CCXR Dawaj nastepne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 A kiedy dla amatorów coś wkleicie???Przeciez z tych aut ja ŻADNEGO nie znam.Widział je ktoś z Was kiedy??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyk Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 ja widziałem.. w Top Gear :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 znowu będzie łatwe :) Robione osobiście w Płocku, kto był ostatnio wie co się tam działo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyk Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 jakaś podpowiedź?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Triumph Spitfire Mk II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 ale się porobiło, marcinpoz muszę sprawdzić czy to jest to samo, bo ja znam to auto pod inną marką, ale nigdy nic nie wiadomo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Triumph Spitfire 1978' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 nie, to nie jest Triumph, sorry musiałem się upewnić bo są bardzo podobne :) [you:4f7cae5b69] pewnie będzie wiedział :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 meganecoupe02, dla mnie te autka to jak dziewice :) Wszyscy o nich słyszeli a nikt ich nie widział.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 waldek708, czerwone ostatnie to ja robiłem :-P Wkleić oryginał ze znaczkami ? :) Pierwszy złowiony :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 tak więc po 3 godzinach przeglądania znalazłem :) Jest to: MG B GT cabrio i chyba z silnikiem V8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 lepper_pl, zgadza się, brawo :) Wcześniej ktoś podał link do Triumpha i w artykule było napisane że ten Triumph to była konkurencja własnie dla tego MG :) Na szczęście nikt tego nie obczaił :) Twoja kolej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Takie proste dodaje. Zamazałem tylko niefortunnie znaczek. Myślę że nie będzie problemu gdyż wole samochody dla ludu. Nawet może waldek708 takie widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi