pawelp2008 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 cuś a la wołga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 scar, wołga convertible :) już zaczynam szukać, czekałem na potwierdzenie od Przema :) http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...sa%3DN%26um%3D1 Dobra, wiem że trudne, ale dacie sobie radę. Koreańczycy dorobili się czegoś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nissan Silvia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 huyday coupe już nie concept Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 a może być i hyundai, ma wlot taki szeroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 To nie jest chjundaj kupe :) Chociaż podobny :) scar, ciepło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 meganecoupe02, mógłbyś mu uznać, dokładnie to: Hyundai Genesis Coupe Concept Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 no dobra, po przejrzeniu stron widze że różnie to reporterzy pisza o tym aucie więc niech będzie. Dokładna nazwa jest taka jak wyżej Lukas.s podał. scar, Twoja kolej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 konkurs powinien być z reala, co tam fotki z neta :) coś się znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 No właśnie. nikt nie uznał mojej wołgi :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ja tylko wyjaśnię; nie jest to ani Łada, ani Żiguli czyli WAZ 2101 tylko tak jak napisał kataryniarz FIAT 124. Wiedziałem, że będzie łatwo, mogłem wrzucić SEATA lub MURATA w tedy było by trudniej :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 To kto teraz wrzuca fotę bo rzeczywiście się zamieszało :roll: Było kilka prawidłowych odpowiedzi i teraz trudno wybrać zadającego;) gojgien, youż nie będę tego używał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 to za hyundaya pawelp2008 wołga uznana! To poza konkursem. Następne jak wygram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 saab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 jaki mech! saab a dokładnie to chyba 96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi