meganecoupe02 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 scar, pozwól że wrzucę w lepszej jakości tego saaba :) Saab 96 GL spotkany ostatnio w Płocku, stan idealny. Dodam że ciekawie ma rozwiązane wycieraczki przednich lamp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 meganecoupe02, ten jest chyba w innej wersji ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 hmm pawelp2008, chyba masz rację, ten mój jest bardziej sedanowaty :) Ale znaki szczególne wskazują że ten zarośnięty mchem to też Saab :) Czekamy na zagadkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 meganecoupe02 a ktoś w końcu podał poprawną odpowiedź? Bo z tego ci widzę to jeszcze scar nie potwierdził żadnej odpowiedzi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Lukas.s, piszu podał prawidłową odpowiedź (tak myślę bo auto się zgadza), ale masz rację, na potwierdzenie musimy poczekać :) http://images.google.pl/images?hl=pl&q...sa=N&tab=wi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Panowie :) z uwagi na wyjazd na działeczke zadam zagadkę zaocznie, natomiast, jeżeli się okaże, że to nie był Saab 96 to potraktujcię ją honorowo :) Oto i ona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Toyota Land Cruiser? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 land rover Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ani to ani to panowie :) [ Dodano: 2009-06-24, 17:15 ] dodam tylko ze nazwe zdjecia dalem dla zmyły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Isuzu? Patrzę i patrzę i nie mogę wymyślić co to jest :-| piszu, powinien być ban za tego grata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Już wiem. W bajce "Listonosz Pat" mają podobnie wykonane pojazdy :) EDIT: Jak nic, przeróbka Syreny Bosto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 ale cwaniak Listonosz Pat zdjął wszelkie oznaczenia modelu i to dodatkowo utrudnia rozpoznanie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 scar, przegapiłem ta częściową wołge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ja myślę, że to jest klon Land Rover'a Defendera, produkowany w RPA (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samfisher Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Range Rover Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi