Lewy Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 piszu, dawaj jakąś podpowiedź, bo się zniechęcimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 będzie to licencyjny landrover tłuczony w indiach lub pakistanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 kierownica po prawej stronie - to trochę zawęża poszukiwania bo może to być Afryka lub np. Nowa Zelandia. Wlk Brytanię i Japonię chyba można wykluczyć? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Land Rover Santana? Perfidnie widać że to jakiś karłowaty klon Land Rovera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Wróciłem z działki chłopaki, widzę, że trafiłem z wyborem :) Jako iż już się napawałem dumą odpowiednio, to teraz będą podpowiedzi, po których pewnie odgadniecie: 1. meganecoupe02 idzie dobrym tropem geograficznym 2. wszystkie powyższe są błędne rzecz jasna 3. to auto może mieć coś wspólnego z jednymi z naszych sąsiadów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Holden ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 To nie jest Holden :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Mi już ręce opadają, mimo odpowiedzi i 2h googlowania nic podobnego nie znalazłem :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 no to jakiś czeski łazik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 To jest na bank jakiś klon Rang Rover Defender'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyk Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Santana ? a już było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Póki co nikt nie udzielił poprawnej odpowiedzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyk Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 w czasie II wojny światowej wprowadzono ruch prawostronny w czechosłowacji czyli wczesniej był lewostronny, ma to coś do rzeczy ? (wspominałeś że może mieć ten grat coś wspólnego z naszym sąsiadem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Jesteście na dobrym tropie, ale produkcja tego samochodu rozpoczęła się w połowie lat '60, także niestety nie chodzi o to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyk Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 maaaaaaaaaaaaam Škoda Trekka :) :) :) :) :) klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi