scar Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 A mi świta japoński rodowód, chyba Nissan na bazie Micry K11, ewentualnie Daihatsu na bazie Cuore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Nissan Figaro no to moja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Talbot-Lago T150 C SS Teardrop Coupe Było na czwartej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Oki, a myślałem że trochę Was pomęcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 wrzuć następne zamiast tego bo ja chwilowo nie mam czasu szukać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 ok. zaraz zapodam ;-) proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Troszkę jak Buick gsx, ale przód nie pasuje :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 To nie Buick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Wszystko wskazuje na Holdena Monaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Bravo Lewy, to Holden HQ Monaro GTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Na rozruszanie - prościzna. EDIT: Prze tydzień będę off line, więc musicie sobie radzić sami Myślę jednak, że kłopotów nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 hmm, na zdjęciu widzę niebieską Megankę, Calibrę, Golfa III, chyba "chjundaja" pony, ale jakiś zielonkawy padalec zasłania mi fajną, czarną bryczkę ;/ Ta fura ma kierownicę po złej stronie, a wycieraczki po dobrej, co za szczep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Czarna bryczka to Capri Fordzik moim skromnym zdaniem bez rewelacji :D a co do padalca to te wycieraczki chyba są dla nas jakąś podpowiedzią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxdi Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 hm a to nie jest coś z citroena ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi