Lewy Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Orion EDIT: O. Jak szybko poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Poznałem po czerwonym pasku w tylnym zderzaku - kiedyś tylko ford takie robił, a po lampie model ;) Teraz coś łatwego ode mnie: Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Marauder_Cars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Nic dodać, nic ująć ;) Lewy, next please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Bite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Poznałem po czerwonym pasku w tylnym zderzaku - kiedyś tylko ford takie robił i tu się bracie mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 pers, być może, ale wszystkie stare fordy jakie były w rodzinie takie pasek miały Lewy, bite czy nie bite, jeszcze nie wiem co to jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 coś z auto union? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 albo DKW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Ja bym powiedział, że to DKW/Auto Union 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Można powiedzieć, że prawidłowy rejon Europy obstawiacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 no to IFA F9 Teraz ma mnie kolej Co to za auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Syrena Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 wiedziałem, że będzie łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Raz łatwo, raz trudno Więc, co to za auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi