Arczi92 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 jakieś Porsche? Lewy za trudno chyba tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Pospolite auto z gorącego kraju w wersji od pewnego znanego studia designarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Lewy wnioskuję o tygodniowy ostracyzm Twojej osoby na forum; zadajesz zbyt trudne zagadki. Jakbyś dzisiaj na spota przyjechał to pewnie byśmy Ci dali do wiwatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Dlatego mnie nie było Auto rodem z ogromnego koncernu. Studio stylistyczne z tego samego kraju. Zapomniałem dodać, że w tej wersji, nawet w 1% nie przypomina pierwowzoru ;) więc nie doszukujcie się podobieństw do czegokolwiek. Podpowiedzi powinny być bardzo pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Ferrarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 To ten koncern, ale nie ta marka. Teraz myślę że już pójdzie jak po maśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 No to FIACIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Ale jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Ja tylko naprowadzam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Fiat 500 Bertone :-P EDIT: znaczy się Barchetta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 pizza, obie nazwy są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 pizza, dawaj następną ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Zapuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Trabant Horch-Sachsenring P240 (seit 1956) Widzę, że jednak chcecie moje zagadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Lewy nie cierpię Cię ;) Oczywiście że trafiłeś próbę tej zagadki robiłem na własnym ojcu i nie bardzo wiedział co to jest, jak mu powiedziałem to zakumał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi