zawisza1980 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 to raczej coś z USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Datsun 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 kataryniarz, gratuluje teraz Twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Po alusach go poznacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Fiat 130 Bertone lub jak kto woli Coupe, rozumiem że kierownica po prawej stronie to w ramach zmyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Huraaaa, pizza będzie zadawał zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 ...kierownica po prawej stronie to w ramach zmyłki? Nawet nie zauważyłem PS. Ciekawostka: kilka sztuk było składanych w FSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Rozumiem że mogę zapodawać Proszę: Dla zaliczenia poprawnej odpowiedzi od uczestników oczękuję podania marki oraz modelu, od Lewego wymagam podania nr silnika, nr ramy, przełożenia przekładni głównej oraz rozmiaru buta właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Coś mi UAZ'em trąci. 452? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 452 no trafiłeś Panie..... znaczy się racz zapodać kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 od Lewego wymagam podania nr silnika...No cóż. Przegapiłem. Troszke zarobiony jestem. W zamian mogę podać producentów farb którymi został pomalowany, oraz ich numery z palety Pantone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Taki łatwy kąsek :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 UAZ 3163 Patriot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Eeeee, nie bawie się z wami 22 min i po sprawie kataryniarz, zapodaj następny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi