SlawkoW Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 O to moja zagadka: Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Witam a więc jest to Ford Taunus 1948-1952 a teraz moja zagadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Cmikus, Wypadłoby poczekać na potwierdzenie zadającego zagadkę lub podać przynajmniej źródło Twojej pewności a nie tak sobie zapodajesz Jak już podajesz to dokładnie Ford Taunus G93A 1949 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Oj, wypadałoby poczekać http://www.vea.qc.ca/vea/v/monteverdi375L71.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Sorry nie chciałem blokować gry bo czas miałem tylko rano Lewy zgadza się dajesz następną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 I żeby nikt nie pisał, że nie widać całego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Volksvagen Golf II silnik chyba 1.6, rok producki chyba po 1986, kolor czerwony, liczba drzwi: 5, właściciel jest chyba maniakiem IKEI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Chyba się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkoW Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam a więc jest to Ford Taunus 1948-1952 Zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Wystarczy marka: Lewy, Ty jeszcze podaj wysięg (czy jak to się tam nazywa) drabiny, obciążenie i nie pytaj się o to naszego forumowego strażaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ja na moje oko, to jest to Magirus-Deutz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Lewy właściwie to nie wiem czy uznać nie podałeś wymaganych danych dobra, zaliczone, raczy Pan zapodać następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zasięgu nie znam. Znalazłem tylko, że drabina może pracować też jako dźwig i przy nachyleniu 20st podnosi ciężar 550kg. Więc teraz, coś równie łatwego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ZAZ 965 zwany chyba czasem Zaporożcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi