slavOK Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 jakaś dacia logan pick-up po tuningu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dacia Logan pikup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 jak nie jak tak... podobizny widać gołym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 to nie jest dacia podałem 2 zdjęcie żeby wątpliwości nie było niby proste a trudne. podpowiedz jutro, proszę pomyśleć poglowkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 ło matko to wszytko jedno wychodzi z tych samych fabryk... i jest takie samo NISSAN NP200...Nissany sprzedają w RPA w Europie jest to Dacia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 w europie nie kupisz z tak dobrym wyposażeniem dacii i z tymi silnikami , kierownicą po prawej stronie i jest produkowana w rpa zadajesz zadake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Chcecie trudne, proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 banalne reliant scimitar gte ***************************************************************************** kolejna zagadka z podpowiedzią dla inteligentnych ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 prom kosmiczny z lat 50 :roll: :( :) (akurat jestem po zakończeniu książki S.Lema, to i takie skojarzenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 gojgien, a oto podpowiedz jest taka planetą która dzieli nazwę z tą marką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 maciek127, wiem na "M" ale nie chce mi się następnej zagadki zadawać Przynajmniej wyszło na jaw, skąd Renault zajumał pomysł mocowania koła zapasowego w Sceniolu 4x4 :( :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ja też wiem..hurra.Ale nie napiszę bo tak,jak koledze zielonemu, nie chce mi się szukać i wklejać.Zresztą przy tym poziomie wiedzy tutaj piszących nie wiem czy bym coś ciekawego wymyślił a może te kosmiczne auto to Apollo13? (akutrat na TVP1 leci) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilus Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 To może ja odpowiem Mercury Turnpike Cruiser. Moja zagadka, mam nadzieje ze jeszcze tego nie było : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 To jest seryjne auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi