zawisza1980 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 BMW 326? EDIT: Ten tu chyba nawet baaardzo podobny do tego z foto :) http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...sa%3DX%26um%3D1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 BMW / EMW 328 Cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 DizzyX, :) to BMW 326 Spezial Roadster (lata 1936-41) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 BMW 327 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 BMW Bristol 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 BMW Bristol 400 Fakt, jest to Bristol 400... jednak Bristol to marka, nie jest to pod żadnym pozorem BMW... Myślę że jednak mogę zaliczyć... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 no tak, jakiś czas po II WŚ BMW nie mogło produkować samochodów pod swoja nazwą też, mniejsza o to - jakieś tam układy swoje mieli, a ja zgadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 też, mniejsza o to - jakieś tam układy swoje mieli, a ja zgadłem ;-) Układów nie mieli zadnych : tak, jak po wojnie Moskwicz produkował Opla Kadetta jako Moskwicza 400, tak i tu : brytyjczycy zabrali kawałek fabryki BMW w ramach reparacji wojennych i przekazali jako wsparcie fabryce, która w czasie wojny produkowała sprzęt lotniczy, a po wojnie nie miała co produkować ( bo po co komu Bristol Beaufighter ? - na marginesie : pod jaką kodową nazwą był znany ? ). Zaznaczyć jednak trzeba, że NIE JEST to wierna kopia BMW - ani modelu 356 ani 358, lecz dość daleko idące ich rozwinięcie, ze znaczącą zmianą sylwetki ( te charakterystyczne błotniki ) oraz zastosowaniem całkowicie innych silników i zespołów napędowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 codziennie przeglądam ten temat Myślę że jednak mogę zaliczyć... B) Czekamy na zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 przecież dałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ja się już pogubiłem. :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi