Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Recommended Posts

witam,

szukalem ale nie znalazlem...

jestem nowym wlasicielek renault megane kombi 19 dci dinamique i wszystko jest ok:)

ale jak naciskam przycisk zmiany trybow komputera pokladowego to nie mam np chwilowego spalania.

mam natomiast wszystkie srednie spalania, przejechane km itp.

czy to normalne i zalezy od modelu czy tez cos jest nie tak

dziekuje z gory i pozdrawiam

mieszko

megane kombi 1.9 dci dinamique

Jako posiadacz najuboższej wersji MII mówię że to MUSI być. Jaki masz język menu, angielski, francuski czy inny? Po angielsku to 'CURRENT', natomiast po francusku to 'INSTANTEE'...

mam angielska, noi klapa bo nie ma...

czy jest taka mozliwosc ze ta funkcja jest zablkowana i tylko CLIP'em sie da odblokowac?

albo uruchamia sie ja jakims sposobem o ktorym nie wiem ( mam cacuszko dopiero tydzien)

jako ze daje dzis na warsztat zeby mi posprawdzali fachowcy wszystko to moze powinienem sie ich dopytac...

czytalem instrukcje( sciagnieta z forum dzieki:) i nic nie wycztalem...

no nic jak macie jakies pomysly to spradzimy jak sie dokopie do sedna to dam znac

dzieki za pomoc

pozdrawiam

Mieszko

[ Dodano: 2009-06-15, 09:13 ]

a moze powodem jest to ze mam anglika!

czy ma to jakies znaczenie moze ktos sie orientuje?

na moj chlopski rozum to chyba nie powinno miec... :-?

no nic zobaczymy co powiedza w warszacie :-P

no nic zobaczymy co powiedza w warszacie

mam wrażenie że zaraz kolejny nowy użytkownik Megi nasłucha się jak to francuzy szajs robią a nie samochody i nie warto było kupować i "ten typ tak ma". wystarczy chwila u mechanika...

MIeszko, pospisuj każdą opcje komputera po kolei i zapodaj.

zrobie to wieczorkiem i napisze po koleji co mam,

a co do mechanika to nic nie powiedzial (nawet tego czy tak mam byc czy nie) oprocz tego ze zadbana i w dobrym stanie, ale nie robil nic skomplikowanego - wszedl pod samochod potrzasnal kolami itp czyli "na oko", wiec jeszcze nic nie slyszalem:P i jak na razie jestem zadowolony ( a kto by nie byl po tygodniu, hehe)

myslalem tez zeby podjechac do servisu renaulta i zeby oni cos powiedzieli..

tak ogolnie to do szczescia mi to nie potrzebne ale jakby bylo to tez nie przeszkodzi

dzieki

i pozdrawiam

[ Dodano: 2009-06-19, 09:39 ]

no hi

jestem co prawda nie jutro ale zawsze lepiej pozno niz wcale

wiec tak mam(moze byc nie pokolej)

-ilosc km do naprawy

-srednie zuzycie paliwa

-srednia predkosc

-trip ( ile przejechanego)

-calkowita ilosc przejechanych km

i to tyle....

jakies pomysly?

dzieki:)

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Tak się zastanawiam, czy jest może jakiś sposób na zmianę języka w komputerze?

Bo mam niemiecki i niezwykle mnie to mierzi. Nie mówię, że chciałbym od razu polski, ale może chociaż ten angielski da się uzyskać, co?