remolmar Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 jwt. Witam. przydażyl mi sie maly wypadek i potrzebuje dostać szkło do halogena w mojej megance - kombii. czy ktos wie gdzie w poznaniu mozna dostac samo szkielko ? czy raczej trzeba kupic caly halogen. pozdrawiam Niepotrzebne podwójne ENTER-y powycinałem, brak polskich liter sam popraw. Nazwę też można by z wielkiej napisać. Może nie lubisz swojego miasta ale są tu inni, którzy szczycą się, że mieszkają w Poznaniu - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 remolmar, teoretycznie halogeny do megi2 są nierozbieralne.Za 80 -100zł kupisz cały na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 używkę na allegro widziałem za 50 + przesyłka, do M1ph1 owalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi