pelson91 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja dzisiaj wsiadłem do Megi po wczorajszym i dzisiejszym deszczu. Odpalam, ruszam, hamuję, a woda mi się przelewa spod siedzeń po podłodze :shock: Okazało się, że prawdopodobnie mam nieszczelne kanały odprowadzające wodę z rynienek przy szyberdachu i deszcz który wpadał w owe rynienki, przelewał się do wnętrza auta po słupkach bocznych... ale masakra... :-/ Jutro rano biorę się za tę usterkę, bo dzisiaj ponad godzinę wylewałem wodę z wnętrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaja Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 To że jakiś $#@^%$#^& urwał mi lusterko. Teraz muszę szukać nowego. A tyle czasu przeżyło. Ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Wkurzyło mnie to, że jakiś gnój mi ukradł 1 dekielek od nowych alusków - a fabryczne, od Renault... :cry: Idzie się załamać w tym złodziejskim kraju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Jedyne słuszne wyjście to albo kupić alusy co śruby są na wierzchu lub takie, w których dekle które są na klucz... U mnie wiosną zarąbali kołpaki.... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 dekielki były na kluczyk... tylko cham wyrwał cały dekiel (łamiąc go) bo część została razem ze śrubą... najgorsze jest to, że to nowy model felg i z dekielkami może być problem... kurcze za ładny stał to teraz przez 1 felgę jest oszpecony. Człowieka krew zalewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Znajomej z Yarka zapierdzielili też 1 dekiel i takiego 2giego szukałem osobiście i nigdzie nie ma ani alledrogo ani na giełdzie samochodowej... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Mnie wczoraj wkurzyło to, że mój samochód odebrany od mechaniora przez szwagra, i jak on jechał wszystko ok. ja ledwo wczoraj ruszyłem i chyba nowy wydech napierdziela w podwozie, na każdym wyboju.... Dziś szwagier znowu zawiózł auto do mechnaiora...normalnie szlag by trafił...;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Patologia z Płocka mnie wkurzyła, banda idiotów znęcających się nad małymi kotami. Kotkę rozjechał samochód, a kociaki zostały same na ulicy, kopane przez kretynów :evil: Tylko łapy połamać za coś takiego. Kociaki w trakcie rehabilitacji, bardzo ładne swoją drogą, ale zastraszone niemiłosiernie. Druga sprawa, dzisiaj w Płocku, imprezy masowe: ESKA i mecz. Paranoja żeby takie coś robić tego samego dnia, miasto zakorkowane i niech ktoś mi powie: Kto płaci za mobilizację policji na meczach? Tu na zdjęciach widać kilka radiowozów, kilkudziesięciu funkcjonariuszy z pałami, a to tylko jedno skrzyżowanie. Wracając z Łodzi już w Łącku na stacji policja wyłapywała wyrywkowo auta do kontroli. Jak się bydło* nie potrafi zachować, to należy izolować z dala od społeczeństwa. *- słowo celowo użyte, nie obrażam kibiców, tylko tych pseudo niewyżytych palantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Bałwan który jechał pi.....ym Golfem w TDI-ku który podczas wyprzedzania dał po garach żebym go nie wyprzedził a z naprzeciwka pokazało się autko , musiałem przyhamować bo bałwan nie pouscił , 55% ludziom co mają TDI powinno się zabrac prawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zdjecie na fotoradarze, staż miejska schowała sie za krzakami tuż za zjazdem z średnicówki :evil: Cena nowej półosi do Maganki w sklepie 500zł, na allegro na szczęście są po 200 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zdjecie na fotoradarze, uśmiech i fryzura zostały dobrze uchwycone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 nie wiem świeżo zrobione :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekilla Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 "kierowcy" którzy nie umieją jeździć po rondzie :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 300zł i 8ptk karnych :evil: ale i tak dobrze bo na początku chciał mi dać 500zł i 8 ptk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Wczoraj, gostek na piździku, któremu przyszła nagła ochota pogadać z gościem po drugiej stronie drogi. Zaleta jest taka, że sprawdziłem hamulce i ABS. :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi