m-c-ool Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 bałwan z polówki który zapomniał do czego służy hamulec i przywalił mi w tył samochodu ale powiem wam że megi to twarda sztuka polo : poszła lampa , grill , zderzak i maska pogięta . megi : porysowany zderzak (wydaje mi sie że ze szkła z reflektora) i w jednym miejscu pękniety zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalk83 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 [cenzura] w passacie, który wyjechał z podporządkowanej i 50 metrów dalej się zatrzymał na środku ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 szwagierka której załatwiasz pracę aby nierobiła na czarno i jeszcze wybrzydza... choć firma solidna i płaci OK... szkoda gadać... zaczyna mnie ta kobita wkurzać, mamusi (czyt. teściowa) słucha... oby tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Wczoraj sku***el Octavią wymusił pierszeństwo wyjeżdżając ze stacji... Nie moge wymienić tych skubanych głośników, ale dzisiaj z kumplem jade coś pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Kretynka w Civic'u. Nie dość, że gadała przez telefon to jeszcze wepchnęła się przed gościa wpychającego się przede mnie i oczywiście po hamulcach. Na szczęście udało mi się zatrzymać. Na koniec paniusia zblokowała 2 pasy, bo znowu zapomniała zmienić pas i zaczęła się wpychać, niestety gość nie puścił i tak stała na środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jestem usiedlony w iwoniczu padł mi wałek od alternatora i pasek rozrządu edit. Poszedł tylko wałek od paska rozrządu cena naprawy 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrg Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam.Wczoraj zajechałem do garażu i po tygodniu jazdy chciałem zajrzeć pod maskę czy wszystko O.K.Po podniesieniu maski rozpacz, całe wygłuszenie podszybia rozpierdzielone w drobny mak po całej komorze silnika.Jedyne co mi przychodzi do glowy to pewnie jakiś zwierzak się do tego dobrał, noce coraz zimniejsze i szukają ciepła.Dobrze że nie dobral się do elektryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jeden pajac w SC,dojeżdżał do skrzyżowania z włączonym kierunkowskazem sygnalizując skręt w prawo,a pojechał prosto <boks> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 MarkB, I co więcej - była by to twoja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Pajace wlekący się lewym i środkowym pasem ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Leman666, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Dwie rzeczy. W sobote rozkręcałem auto,miałem wymienić czujnik ciśnienia w klimatyzacji. Patrzę że uszkodzone są kable na wtyczce polutowałem złożyłem swieżo nabijana klimatyzacja nie działa, znów muszę zdjąć zderzak. Lewy reflektor jakiś ........ mnie załatwił , z zewnatrz wygląda super , po wyjeciu okazało sie iz ma połamane zaczepy i wisi na 1 srubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Mnie wkurzył jakiś pajac skuterzysta, pyrkał sobie 40km/h na krętej drodze i nawet wyprzedzić go nie mogłem i musiałem jechać za nim kilka kilometrów.. WRRrr :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Prezes, wiem,ale przez takiego to można się"pięknie"wpakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 szanowna [cenzura] pani która urwała mi lusterko od kierowcy bo na wąskiej drodze skapło jej się że musi dziurę ominąć Na forum wysławiamy się cenzuralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi