MB17 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 ESP w Sceniku, przy obecnej pogodzie dużo lepiej jeździ mi się Laguną bez tego "bajeru", ale może wynika to z mojego stylu jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 dzisiejsze posiedzenie komisji... myślą, że jestem marionetką a oni mogą pociągać za sznurki - pomylili się. Śmiać mi się chce jak słyszę tekst "jak pan będzie coś wnioskować to my też będziemy przeciw" ja im odpowiadam "wnioskujcie rozsądnie to i głosowanie rozsądne będzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver.dragon Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Co dzień denerwują mnie drgające plastiki zanim auto się nagrzeje ... P.S. zapraszam do udziału w moim projekcie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Idiotyzm z ITD, mandatami, czytaniem na różnych forach jak to państwo staje się coraz bardziej totalitarne(w nowoczesnym rozumieniu tego słowa)Jak mało jest wolności a jak wiele ograniczeń, dyrektyw i wszelkiego rodzaju głupot. Tak jak kiedyś byłem umiarkowanym sympatykiem UE(wtedy młody uczeń LO) tak teraz staje sie jej absolutnym przeciwnikiem a jedyne marzenie polityczne to koniec UE na obecnych zasadach i powrót do jej szczytnych, pierwszych założeń. Kilkanaście lat temu wiedziałem, że UE jest chora ale przeważało "a jakoś to będzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1982robo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Obiecanki cacanki a głupiemu radość, gaz miał tanieć od nowego roku a ten ani drgnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver.dragon Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Pożyczyłem siostrze auto ... wynik = drzwi tył od pasażera do wymiany .... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Młodzian w Golfie III postanowił zaparkować na moim zderzaku. :) Zdarzenie miało miejsce na osiedlu (sąsiad z bloku obok). Chłopak nie wziął pod uwagę, że na drodze była istna szklanka, według jego relacji "chciał skręcić, ale pojechał prosto". Tak czy siak, zderzak pęknięty (wygląda na to, że tylko to). Jutro rano wizyta w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jak pech to pech, nie zazdroszczę obu kolegom powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ciągle to samo czyli fatalny stan dróg. Wczoraj i przedwczoraj jechałem po czymś takim co w normalnym oglądzie zasługuje na zamknięcie drogi. Nie to jednak było najgorsze. Droga to jedno, ale zalepianie dziur to koszmar. Jak można wyryć jeszcze większe dziury i zostawić taki slalom na weekend?! Na tej trasie kilkanaście aut straciło koła a co najmniej naruszyło zawieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrogoth Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Wieczna walka z Meganką, od naprawy do naprawy. Zaraz całe auto wymienie a ciągle coś nowego się pojawia. Ostatni tydzień robót przy Megi a potem w trasę, zobaczymy czy Renault jest w stanie za jednym razem przejechać 600 km. Linę holowniczą mam w razie jakby i termos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Pewna urocza blondynka w swoim VW Bora, która omijając dziury i jednocześnie rozmawiając przez telefon znalazła się na moim pasie i przetestowała mój refleks, bo akurat wypadałem zza zakrętu z prędkością około 70km/h, na szczęście test refleksu zaliczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dziura na dziurze i przy dziurze już słyszę że coś wali w prawym kole, cholera człowieka bierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordyn Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ciśnienie mi wczoraj podniosła pewna blond lejdi w swoim Citroenie. Wiele rzeczy jestem w stanie zrozumieć, ale jeżeli chcę rozmawiać przez telefon to nie robię tego w czasie jazdy. Nie wjeżdżam również na przejście dla pieszych gdy są na nim ludzie. Jakby nie refleks to wesoło by nie było.Takich ludzi nic tylko TĘPIĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dzisiaj siedziałem sobie na parkingu pod supermarketem i na przeciwko mnie stały dwa auta, między nimi było bardzo ciasno, jednak dziadkowi w starym zdezelowanym espace to nie przeszkadzało. Wepchał się na siłę, ale trzeba przecież jakoś wysiąść. To najpierw żona jeb, dzieci z tyłu jeb, nie udało się, drze się, do męża że nie da rady, ale cały czas napie*dala tymi drzwiami bo może się jakoś przeciśnie, ale niestety. No to poprawka, mąż wyprostował swoje espace i próba druga. Żona jeb, dzieci z tyłu jeb, z tym że teraz się udało. Dlatego Ja zawsze staje na dwóch miejscach bo potem nikt mi się nie wpycha i nie obchodzi mnie co ktoś o tym myśli. Gdyby te drzwi oparły się na moim aucie, nie miałbym ochoty dyskutować, i nie patrzyłbym, że to dziadek. Dodano: 08 lut 2013 - 19:31 Oczywiście według chłopa nic się nie stało, żadnych śladów nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Wysokość wypłaty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi