Bogdan Potrykus Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witajcie mam pytanie w renault grand scenicu z 2005 roku w zestawie naprawczym do kół mam jakiś biały płyn w jaki sposób się go używa proszę o wskazówki ponieważ w innych samochodach są aerozole z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozariusz Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 mam taki sam zestaw jak Ty w moim GRAND SCENICu oprócz tej butelki z płynem powinna być taka czarna pompka podłączana pod gniazdo zapalniczki należy rozwinąć przewody wkręcić pojemnik z płynem do kompresora nie wykręcając nakrętki włączyć zapłon a następnie podłączyć pompkę przez złącze zapalniczki max po 7min rozłączyć i sprawdzić ciśnienie w oponie i tyle potem dojechać do firmy oponiarskiej i naprawić koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Zestaw naprawczy to jest wynalazek z cyklu: "triumf techniki nad zdrowym rozsądkiem".Tylko dojazdówka a najlepiej normalne kółko.Nie ma ,że boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Troszkę odkopie temat. Czy ktoś z Was używał już tego zestawu, jak się to sprawdza Szykuje mi się długa trasa w wakacje i zastanawiam się czy nie lepszym rozwiązaniem byłoby wrzucić koło zapasowe :) Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 szczerze - na długą trasę nie wziąłbym żadnego szpreja z zestawu. koło to koło - albo dojazdówka albo pełne. inna sprawa, że nigdy mi się jeszcze w życiu kapeć (pana) nie trafił, żebym musiał zapas wyrywać. no ale te 50 kg dodatkowo zawsze wożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi