michu69 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam, "Fachowiec" naprawił mi prędkościomierz, ale ze wskazaniami jest coś nie tak. Proszę o podanie przykładowych prędkości przy określonych obrotach i przełożeniach. Silnik 1.4 16V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszb Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Weź sobie na pokład kogoś z nawigacją i porównaj wskazania licznika z prędkością z nawi. Będziesz miał odpowiedź czy prękościomierz dobrze pokazuje ewentualnie o ile przekłamuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRu Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Hmmm z tą nawigacją to różnie.. u mnie np z licznikiem a nawigacją jest różnica od około 7 km/h do 15 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Czyli normalnie - zależy jak szybko jedziesz to licznik więcej przekłamuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 dokładnie tak. u mnie przy 50kmh nie widać różnicy, a przy wskazaniu 120kmh nawigacja pokazuje 107kmh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi