twoje_forum Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Posiadam renie z 2006 ale oczywiscie nie ma podlokietnka ( znalazłem bardzo dużo podłokietników na allegro i innych aukcjach tylko zastanawiam się czy bedą pasowały bo renia ma specywiczny reczny ( dzwignia ) dokładał ktoś może sobie podłokietnik?? Ps oryginalnego nie kupie bo ludzie cenią sobie jak za zboże:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 a ile chcesz zapłacić za oryginalny? jaka propozycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 wole dac 200pln za oryginal niz 80 za "uniwersalny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny82 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 a macie jakiegoś linka jak wyglada ten uniwersalny a jak oryginalny [pzdrp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 nie kuouj jakiś chińczyków SKORPIONów czy coś. 150 zł kupić oryginał będzie pasował na sto procent, bo sam sobie montowałem wszystkie mocowania pasują od tego tunelu( tylko ważne żebyś kupił z plastikiem spod gałki biegów i resztę nie będziesz wiercił dziur w siedzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Panowie nie będę zaśmiecać forum nowym tematem więc zapytam tutaj. Gdzieś wyczytałem że w Megankach I były czasami montowane podłokietniki fabrycznie w miejscu regulacji oparcia (części lędźwiowej). Czy to prawda i gdzie mogę takie oryginalne cudo znaleźć? Nie chcę kupować jakiegoś uniwersalnego szajsu z chin ale jak nie będzie wyboru no to trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twoje_forum Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 heh no może i jest w tym metoda. A ile chcesz za oryginalny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 ja mam do sprzedania ale jasny ze skórą... chyba ze ktoś chce to mam całą tapicerkę fotele boczki kanapa tył wszystkie plastiki jasne na przekładkę na najbogatszy środek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi