wujekwu Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Złodzieje są wszędzie! Ostatnio z bratem byłem chwilę w IKEA, wróciliśmy i nie miał juz dekielków od swojej audi w felgach.! Wczoraj byłem ze swoją Megi nad jeziorem.. 1,5 godziny wystarczyło aby cztery dekielki zniknęły również z moich felg.. Parking był pełny samochodów i ludzi! Jaki jest sens kupowania co chwile dekli? chyba żaden.. pewnie i tak kupie swoje od złodzieja! wam też się to przytrafiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 I co w zwiazku z tym? Wszyscy wiedza, ze zlodziejstwo panuje ... i co zrobisz? Policja olewa takie rzeczy wiec jestes sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 U mnie pod blokiem systematycznie kradną kołpaki wszystkim VW - brat już dwa razy stracił więc stwierdził, że nie ma sensu kupować i jeździ bez :-| Sąsiad jest twardy i ostatnio "zabezpieczył" spinkami - jakby to coś dało :roll: Odpukać kołpaki Megane ich nie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Moja Megane tydzień po kupnie straciła to co miała na kołach :-? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Daje Sąsiad jest twardy i ostatnio "zabezpieczył" spinkami - jakby to coś dało Daje, daje, mi raz próbowali oderwać, połamali jeden kołpak i sobie odpuścili. Ja straciłem jeden, a mogłem komplet Złamany kawałek zostawili obok więc skleiłem żywicą i matą mineralną. Wyglądało nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 i kup tu człowieku kołpaki za 100 zł a po tygodniu już ich nie masz :/ Ja mam na spinkach ale głównie po to, aby mi podczas jazdy nie wypadły, bo na nowych felgach jakoś słabo trzymią :-| Złodziej jak będzie chciał, to i tak, te spinki pourywa, a jak nie, to tak jak napisał Marcin Szymansk, połamią itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Na mojej dawnej Meggie jeszcze pierwszy właściciel zrobił śmieszny myk - wyrył delikatnie - było widać tylko z bliska - swoje inicjały Jak powiedzialem z daleka wyglądały normalnie a z bliska zniechęcały złodzieja tym, że nie dość że podrapane to jeszcze oznaczone przejeździły na kołach 11 lat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Ja przy swoich wypaliłem lutownicą po wewn.stronie nr rej.Wiem,że to żadne zabezpieczenie,ale w razie czego,poznam czy to moje czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 mi tez zniknęły dekielki ze znakiem RENAULT pod M1 w poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinb7 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Ja też nie mam dekielków, już tak kupiłem, a poprzedni właściciel mówił że trzy razy kupował i wkońcu odpuścił, ale ja zamierzam czymś zatkać te dziury, może macie jakiś patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujekwu Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 nie wiem czy nie można było by skleić na stałe? czy jest później problem z odkręceniem koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 może macie jakiś patent? Kupić inne nie oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinb7 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Skleić na stałe nie można, z odręceniem koła nie będzie problemu, ale dziurka jest potrzebna do wyważenia koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Ja przy swoich wypaliłem lutownicą po wewn.stronie nr rej.Wiem,że to żadne zabezpieczenie,ale w razie czego,poznam czy to moje czy nie. Uważam, że to żadne zabezpieczenie. Złodziej ukradnie, sprzeda gdzieś na giełdzie, a kupujący będzie miał gdzieś, że kradzione, bo pewnie sam też został okradziony... Po drugie złodzieje jak robią nalot na tego typu rzeczy to sprzedają je potem na giełdzie w innych województwach więc szansa na trafienie swoich dekli lub kołpaków jest żadna. Wiem, bo mój kumpel zna jednego... Najlepiej to kupić jakieś nieoryginalne kołpaki za parenaście złotych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi