wesolki Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam Mam pytanko skąd zdobyć instrukcję do scenica 2004 rok Sciągnąłem autko z Francji j pierwszy raz jeżdżę renówką także jakaś wiedza się przyda Pozdrawiam Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 przeczytaj wszystkie posty w tym temacie to znajdziesz odpowiedz trochę wysiłku i będziesz ją miał :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marluc Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Znalazłem tam też instrukcję serwisową (i to po polsku ) do Megi II znajdę to jeszcze gdzieś ? Jasne, ja ściągałem w poniedziałek. Super sprawa Hej.szukam wszelkich instrukcji do scenica dTI, w wersji polskiej. Dodatkowo niech ktoś mnie uświadomi jak sprawdzić dokładnie moc silnika (np. o początkowym VIN JA1U z 2003r. w starej budzie jeszcze, wyzn. silnika 744. czekam na jakieś informacje, emaile) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robineq Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Witam przeszukałem całe forum i serwery podane m.in. tu i nic nie znalazłem oprócz instrukcji do modelu Scenic 97-99. potrzebuję instrukcji, oraz jak naprawić itp do Renault Scenic 99-2003 z góry dzięki Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CooB Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Wieloktronie poruszany temat ale czego sie nie robi by zaoszczedzic. Czy ma ktos skany z ksiazki napraw Renault Megane I z przestrzeni lat: 1999-2002 ? STRONA sklepu wydawnictwa WKŁ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ja skanuję ale marnie mnie to idzie :cry: czasu brak a jest tego prawie 180 str Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 P_r_z_e_m_o, najszybciej aparatem, jak nie posiadasz to pożycz na godzinkę od znajomych. Też byłbym Ci wdzięczny za tą książeczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 A pierdziele, na to nie wpadłem To jest myśl spróbuję zaraz, Tylko poradź mi jak wiesz, co się stało z moim scenikiem bo od paru dni stoi a ja już za nim tęsknie. :-/ I jeszcze jedno to nowe wydanie jest ciut okrojone więc jak ktoś chce coś więcej wiedzieć to i tak musi sobie ściągnąć oba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Temat zamykam, ze wzgledu na reorganizację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi