tomek108 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witam jest gdzieś do pobrania w formie pdfu ten poradnik? tutaj niestety obrazki się nie wyświetlają a jestem tuż przed wymianą i bardzo by się przydały :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 http://megane.com.pl/files/file/38-wymiana-szczek-hamulcowych-megane-i-coupe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo8589 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Moze ktos wrzucic zasade dzialania tego napinacza ktory jest miedzy szczekami. Jest tam jakies pokretlo i blaszka. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek12211 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Hej, czy w clio I wymiana szczkę jest taka sama? Nie mogę znaleźć poradnika do clio 1. Kolejne pytanie, czy sprzedawca sprzedając komplet na 1 oś sprzedaje 4 szczęki czy 2? Spytałem się o to sprzedawcy, odpisał, że jest to komplet na oś i tyle, koniec kontaktu. Czy TRW jest dobre? Do mojej meganki kupiłem komplet tarcze i klocki na przód i po 30 tysiącach już się robią głośne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek38 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Hej, Jeśli sprzedawca pisze że na oś to ma na myśli 4 klocki. TRW to dobra firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi