mac Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Witam, posiadam od niedawna meggi II z 2008 r i mam problem z miękkimi fotelami po dłuższej jeździe (kilka godz) wychodzę z takim bólem pleców ze jazdę pamiętam jeszcze przez dwa dni. Fotele sa z poduszkami i górna cześć oparcia mi w dziwny sposób układa plecy. Pytanie czy ktoś sie spotkał z czyms takim. Foteli z tego co się dowiadywałem w meganach II to innych nie ma. Wymiana nie wchodzi w grę bo nie ma na co, ale może ktoś przerabia fotele i mógłby bardziej wyprofilować. Proszę o namiar albo jakiś dobry pomysł. pozdro[/b] Witam ponownie. Sprawdziłem poduszkę i nie bardzo pasuje plecy lepiej siedzisko słabo siedzi sie w innym miejscu. Mam, w związku z tym pytanie czy istnieją fotele do meggi II z regulacją lędzwiową jakiś sportowy model albo kogoś kto by robił takie rzeczy. z góry dzękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Czy Ty naprawdą chciałeś napisać tytuł wątka taką fantazyjną czewoną czcionką osiemnastką? Czytałeś może regulamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Duża miała być czerwona nie koniecznie. Miała po prostu być inna niż czarna to czysty przypadek i akurat się trafiła czcionka zarezerwowana dla administrujących. A mogła być pomarańczowa na świeżo widocznie umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Fotele, to fakt, najwyższych lotów może i nie są, ale żeby przez dwa dni pamiętać dłuższą jazdę :-P Próbowałeś pokombinować pochyleniem oparcia i podparciem lędźwiowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Myślałem, że moze moj fotel jast jakiś wybrakowany i zapomnieli dołożyć gąbki . Co do kombinowania to tylko chyba bez fotela nie jechałem oparcie było w różnych pozycjach nie wiele to zmieniło, ale chyba trzeba bedzie może coś dorobić na lędźwie. Tylko nie chciałem robić rumuna z meggi i dokładać jakiś poduszek to w ostatreczności. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi