potentila Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 (edytowane) Wiem, że odgrzewam temat, ale będzie dla potomnych :) Odnośnie wyświetlacz, to można śmiało montować wyświetlacz od Laguny II- wersja po lifcie- nie dość, że świeci na biało (mi pasuje mam białe zegary) - co oczywiście tworzy ładny efekt kolorystyczny, to według mnie jest bardziej dostępny na rynku- można kupić cały zestaw za 20 zł :) Jak już zamontuje go u siebie- po niedzieli, wstawię fotki :) Edytowane 27 Maja 2011 przez potentila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 potentila kolego i jak wygląda ten wyświetlacz od laguny 2?? I jeszcze jedno pytanko, czy da się podłączyć ten wyświetlacz od info czy które drzwi są otwarte?? chodzi o ten drugi mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budyn-87 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Mam problem a mianowicie nabyłem taki wyświetlacz http://img16.allegroimg.pl/photos/400x300/19/97/00/24/1997002453 i chciał bym go podłączyć problem polega na tym że nie mam instalacji więc podłącze na krótko moje pytanie brzmi czy ktoś jest mi w stanie podać funkcje tych 6 pinów które są z tyłu gdzie |+ gdzie + który to czujnik temp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 To jest wyświetlacz zegarka i termometru a nie wyświetlacz radia, to zupełnie inny temat Więcej tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi