baton Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam jestem nowy. Stałem się posiadaczem Scenica z 2005r. Ma on wbudowaną nawigację. Jest to ta zwykła paląca się na czerwono. Prosił bym o instrukcje obsługi do navi w języku polskim. Kolejne pytanie to czy można menu przerobić na język polski , oraz czy jest możliwość nagrani płyty z mapa polski. Z góry dziękuję z wszystkie odp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostman Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 jest możliwość zrobienia polskie menu tutaj jest strona tego co to robi http://www.expertgsm.pl/autoelektronika.html miał aukcje wystawioną jeszcze wczoraj, bo u niego zamówiłem usługe naprawy licznika i między innymi tam był język pl za 100zł, ale jakiś burak z allegro usunął tą aukcje gość ma nick navimajster, oglądaj sobie może jutro bedzie miał zaś wystawione przy nawigacjach też tam robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Dzięki za informacje. Czy wypowie się ktoś jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Kolego baton a pytałeś w ASO ile cie skasują za to bo możesz się zdziwić że tak tanio. ASO to takie ciekawe punkty że czasem się zdarza że załatwisz coś naprawdę tanio. Generalnie operacja (jeśli jest w ogóle możliwa, nie pamiętam czy albo od 2005 albo od 2006) polega na podłączeniu kompa serwisowego i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostman Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 w aso potrafila dopiero 2007rok spolszczac kosztuje tylko co podłączenie do kompa, u mnie w mieście 136zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Język polski od 2006 można ustawić, w starszych niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maytki Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Dokładnie to chyba polski język pojawił się w scenicach w czerwcu lub wrześniu 2005 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostman Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 ten licznik co mi siadł, kilka tematów niżej opisywałem, to kazałem spolszczyć menu, mam scenika z marca 2005 zobaczymy czy dadzą rade zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Podjadę i zapytam czy da rade. A macie jakąś instrukcje navi w języku polskim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpirek Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Język polski od 2006 można ustawić, w starszych niestety nie. Można wstawić w aso ale do kompa z fazy II, ja mam fazę I z 2006 i w aso stwierdzili że nie da się spolszczyć (przynajmniej Oni tak twierdzą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostman Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 w moim z 2005 nie dali rady zrobić polskiego menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi