grooha Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Co sądzicie o przekładaniu poduszek powietrznych z auta do innego auta???? Czy sądzicie że taka poduszka zadziała???? Proszę o opinię znawców tematu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Przełóż do swojej używaną, niewystrzeloną i sprawdź :D Znawcą nie jestem, ale trochę czytałem jak usprawniałem swoje poduchy :D Czemu ma nie zadziałać? Jeżeli nie jest uszkodzona mechanicznie i po podłączeniu nie świeci się błąd to wszystko jest w porządku i zadziała. To tylko część, jak fotel, szyba czy silnik, wszystko można zmienić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Czasami przełożone podusie trzeba przysposobić w serwisie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmax Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Tylko musisz się zaopatrzyć w specjalne końcówki do odkręcenia poduszek. To są pięcioramienne gwiazdki z dziurą w środku ( IPR ). takie jak do przepływomierzy i pasów bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi