meganecoupe02 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Bestseller gwarantowany A przy okazji do ASO by zjechały pielgrzymki Zapomniałem napisać. Była dzisiaj u nas rodzina gdzieś z lubelskiego, Laguną I i wewnętrzny prawy przegub zaczął mocno dokuczać, podjechali do nas żebyśmy się tym zajęli - no dobra, wyjęto półoś, ale jak się okazało w całym Płocku nie było ani takiej półosi, ani przegubu. Wszelkie poszukiwania spełzły na niczym, nawet próbowaliśmy dopasować od innego modelu, byleby tylko nie terkotało (dzwoniłem też do Pawła, dzięki bronius za pomoc). Jeden sklep mógł sprowadzić część na godzinę 17, jednak klient się rozmyślił i kazał złożyć tak jak było i pojechał dalej. Pozdrowienia dla nich, bo bardzo mili ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sł@w Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Dziękuje, za przemiłą lekturę, naprawdę czyta się to z taką fascynacją i zaciekawieniem... Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego meganecoupe02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 hehe a propos praktyk studenckich to masz przynajmniej równie fajne jak moje - ja też mam 150h rocznie w czasie wakacji do zrobienia na wykopaliskach... ;-) pozdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 i co z tą niespodzianką ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ale ciekawscy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 meganecoupe02, wyjechał na wakacje jak wróci to pewnie napisze :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 musicie poczekać :) Marcin na razie się opala w Bułgarii :) (może to jest ta nagroda? :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Chyba nie, nagrodę obiecali mu w ASO, a Bułgaria "wyszła" od rodziców :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmax Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 A może otwiera w Bułgarii nowe ASO :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsliwa Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 W nagrode dostaje samochód, limitowaną edycję meganki coupe III ale produkowana jest tylko w Bułgarii dlatego właśnie tam pojechał :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 No no no, jakie spekulacje :) Kilka minut temu wrócilem z wakacji, dzis pewnie jeszcze odpocznę po odpoczynku i w tygodniu musze podjechac do ASO podpytać o co kaman. Sam jestem ciekawy, także nie jesteście sami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsliwa Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 meganecoupe02, i co z ta niespodzianka? bo nic nie piszesz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Powiem szczerze, że od powrotu z wakacji nie miałem czasu uzupełnić dzienniczka :) Dopiero jak go uzupełnię muszę zadzwonić dzień wcześniej i poinformować, że będę bo szef musi być na obiekcie żeby wpisać mi ocenę. Chciałbym to zrobić jak najszybciej, ale co chwila coś wypada, jak nie jedno auto się zepsuje to drugie itd, ech Renówki... (żart oczywiście) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Świetny dziennik, ciekawy i nowatorski pomysł na forum Gratuluje i pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 meganecoupe02, :) :) :) ciągle czekamy na wieści :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi