Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Dziennik praktykanta ASO

meganecoupe02

Rekomendowane odpowiedzi

Bestseller gwarantowany <ok> A przy okazji do ASO by zjechały pielgrzymki :mrgreen:

Zapomniałem napisać.

Była dzisiaj u nas rodzina gdzieś z lubelskiego, Laguną I i wewnętrzny prawy przegub zaczął mocno dokuczać, podjechali do nas żebyśmy się tym zajęli - no dobra, wyjęto półoś, ale jak się okazało w całym Płocku nie było ani takiej półosi, ani przegubu. Wszelkie poszukiwania spełzły na niczym, nawet próbowaliśmy dopasować od innego modelu, byleby tylko nie terkotało (dzwoniłem też do Pawła, dzięki bronius za pomoc). Jeden sklep mógł sprowadzić część na godzinę 17, jednak klient się rozmyślił i kazał złożyć tak jak było i pojechał dalej. Pozdrowienia dla nich, bo bardzo mili ludzie :mrgreen:

No no no, jakie spekulacje :)

Kilka minut temu wrócilem z wakacji, dzis pewnie jeszcze odpocznę po odpoczynku i w tygodniu musze podjechac do ASO podpytać o co kaman. Sam jestem ciekawy, także nie jesteście sami :)

Powiem szczerze, że od powrotu z wakacji nie miałem czasu uzupełnić dzienniczka :)

Dopiero jak go uzupełnię muszę zadzwonić dzień wcześniej i poinformować, że będę bo szef musi być na obiekcie żeby wpisać mi ocenę. Chciałbym to zrobić jak najszybciej, ale co chwila coś wypada, jak nie jedno auto się zepsuje to drugie itd, ech Renówki... (żart oczywiście) :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!