P_r_z_e_m_o Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Czy ktoś wie jakie są wymiary, średnica wypychaczy potrzebnych do wyjęcia piasty ze zwrotnicy i łożyska z piasty przedniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 P_r_z_e_m_o, mam zwrotnicę od mojej Megany z piastą od dCi na wierzchu w garażu. Jak sa takie same w Megane i Scenicu to mogę zmierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Czy są takie same ? Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 W dCi wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi