Krzychup Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Witam, Od kilku dni przeglądam ogłoszenia w poszukiwaniu Renówki. Co sądzicie o tej? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9235351 Czy ona ma silnik ze zmiennym kołem faz rozrządu? Czy powinna mieć zmienione to koło? Na co jeszcze zwrócić uwagę przy kupnie Meganki 1.6 16V z klimatyzacją? Dzięki za info, Pozdrawiam, Krzychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Prawe ramie wycieraczki założył chyba od anglika Moim zdaniem nie ma ESP. Cena taka sobie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeid Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 No i troszkę mały przebieg jak na ten rok. Nie wiem czy aż tak wytarta gałka powinna być przy tak małym przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Pewnie jutro przejadę się i ją pooglądam. Najbardziej mnie martwi koło zmiennych faz rozrządu... Czy jak było wymienione, to powinno być wpisane gdzieś w papierach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Dopiero w megane II KZFR występowało. Tu nie ma takiego elementu a przynajmniej nie przynosił on przykrych doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Widziałem go... Mam parę pytań: - dziwna szpara miedzy błotnikiem a przednim słupkiem z lewej strony - z drugiej strony szpara jest normalna czy jestem tylko przewrażliwiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Listwy odstają, szpara - hmm też chyba taką mam tylko nie wiem jak dużą, osłona nie odpada :| . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 1. Takie listwy to normalka, na słońcu się odkształcają. 2. Dziwne, nie wiem o co kaman :-? 3. Szpara z lewej trochę za duża. 4. Szpara między plastikowym podszybiem a błotnikiem po prawej jest za duża, ale ktoś na 100% tam kombinował bo ramię wycieraczki jest inne (anglik). Pytałeś sprzedającego dlaczego tak jest? 5. Moim zdaniem za duże szczeliny między lewym błotnikiem i drzwiami. Zaglądałeś pod maskę? Jak wyglądają podłużnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio2020 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 przecież to nie jest nowe auto to nie oczekuj niewiadomo czego nie będzie wyglądało jak nowe ważne żeby mechanicznie działało wszystko i w miarę wyglądało nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jutro będe dzwonił i starał się coś dowiedzieć o "bezwypadkowości" Dziś nie miałem czasu, bo byłem umówiony na godzinę w Rzeszowie, a po drodze jeszcze straszny korek... 2. to albo dziwny nalot - biały, albo zdarty lakier do podkładu na samym kancie tylnych drzwi... :roll: Pooglądałem tylko z zewnątrz i już mi ochota przeszła na dalsze oglądanie... Niestety, ale po VINie nie można sprawdzić przebiegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeid Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Czy te listwy w dachu zawsze odchodzą? U mnie jest tak samo - dziwna szpara miedzy błotnikiem a przednim słupkiem z lewej strony- z drugiej strony szpara jest normalna Ja też mam z jednej strony większą szparę. - i czy plastikowa osłona pod przednia szybą czasem odpada? Aby wyjąć akumulator trza zdjąć ten fragment osłony, może ktoś nie zrobił tego jak należy i wyłamał zaczepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 michcio2020, jak ktoś pyta co jest nie halo z danym autem to nie zaszkodzi podpowiedzieć. Wymagający klient wpływa na jakość towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Niestety, ale tamta Meganka nie zachwyca, więc szukam dalej... http://www.duet.autotrader.pl/pp4/details,...4,109147433.asp A co powiecie o tej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeid Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Drogo, wg mnie za drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art-wol Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ten nalot w pierwszej megance to pewnie pasta polerska która zostaje po polerowaniu mechanicznym we wszystkich krawędziach. a druga za droga stanowczo. ja kupiłem swoją 1999r w tamtym roku i dałem 9000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi