toddy Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Relacja może się trochę przesunąć bo jadę w Poniedziałek do Faterlandu ale napewno zamieszczę opis co i jak. [ Dodano: 2009-09-07, 11:14 ] No i udało mi się uporać z nawiewem. Okazało się że przez mój błąd dmuchawa nie wiała z taką siłą jak powinna. Jak wymieniałem filtr pp to założyłem zamiennik, który jak się okazało, jest dużo węższy od oryginału i nie zaślepia otworu na filtr. Całe powietrze uciekało więc na nogi pasażera zamiast tam gdzie bym chciał. Kupiłem orygnalny filtr pp w ASO ( 106 zł. :evil: ), założyłem i dmucha jak marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opielowski Opublikowano 2 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Ja jutro sie za to biore,rozbieram panel od klimy i wszystko, zobacze co jest nie tak. Dodam że filtr mam taki jak ty kupiłeś oryginał, więc u mnie niestety ale coś bedzie popsute:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diodak Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Chciało by się powiedzieć....."a nie pisałem " http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=10034 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opielowski Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Koledzy ja już nie wiem co z tą dmuchawą moją. Na pewno dmucha za słabo, filtr nie jest zapchany. Coś jest nie tak. Nie wiem jak się za to zabrać. Nie ma na forum kogoś blisko żeby podjechać?? Porównać siłe nawiewu. Może mnie sie tylko tak wydaje. Sam już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelolsztyn Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 ja slyszalem od duzej ilosci osob, ze nawiew w II w porownaniu do I jest duzzzo gorszy. ale u mnie przy wlaczonej klimie nie ma ani grama pary wodnej w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi