krzys5508 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam wszystkich.Mam problem.Padła mi cela w akumulatorze,po wymianie na nowy świeci się kontrolka service oraz P w trójkącie.Dodam że hamulec parkingowy działa bez zarzutu.Kolega podpiął mojego scenica do komputera i okazało się że nie umie się połączyć z hamulcem.Może ktoś wie gdzie szukać usterki.Może gdzieś jest padnięty bezpiecznik,tylko który i gdzie go szukać ? Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 a ten kolega to ma clipa czy pod jakiś uniwersalny się łączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys5508 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 cięcie Chyba uniwersalny.Wszystkie podzespoły dało się skontrolować oprócz hamulca parkingowego bo nie umiał się z nim połączyć. Zapraszam do zapoznania się z regulaminem. lepper_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrbiegacz Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam wszystkich.Mam problem.Padła mi cela w akumulatorze,po wymianie na nowy świeci się kontrolka service oraz P w trójkącie.Dodam że hamulec parkingowy działa bez zarzutu.Kolega podpiął mojego scenica do komputera i okazało się że nie umie się połączyć z hamulcem.Może ktoś wie gdzie szukać usterki.Może gdzieś jest padnięty bezpiecznik,tylko który i gdzie go szukać ? Z góry dziękuje za pomoc. witaj, mam podobny problem. czy udało się coś ustalić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Bład spadku napięcia w sterowniku hamulca parkingowego spowodował zapisanie takiej wałaśnie usterki.Hamulec parkingowy ma to do siebie,że do pólki nie skasujesz błędu będzie cały czas świecił błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrbiegacz Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 czy ten błąd może blokować uruchomienie silnika ? może wypięcie wiązki elektrycznej pozwoli obejść błąd i uruchmić auto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi