kiQt_ Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam, jestem zainteresowany kupnem Scenica ph1 Chodzi mi konkretnie o to auto : http://www.motoallegro.pl/item715913835_re...e_10tys_zl.html Proszę o pomoc, chodzi mi o to, czy jest on w ogóle wart tej ceny i czy ten konkretny samochód ma jakieś wady. Nie znam się za bardzo na scenicach i tu licze na waszą pomoc, w miare szybką Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 kiQt_, ten ma chyba tylne lampy od PH II( dlaczego?) ale może tak było, tego nie jestem pewien. Poza tym jak można sprawdzić to czemu tego nie zrobić, pierwszy właściciel, znana historia. Niech go wezmą w obroty w jakims ASO + dokumenty, które ma właściciel i bedziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinb7 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Tylne lampy - rzeźba (pewnie był walony w tył i przy okazji wsadzono lampy poliftingowe, bez przeróbek błotników by nie weszły i teraz pewnie do wymiany żarówek trzeba będzie całe lampy wyjmować), spalanie - w moim zdecydowanie mniejsze, taka cena bez alusków i szyberdaszków?. Radziłbym szczegółowe oględziny w ASO i jak będzie naprawdę good to chyba wziąłbym go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Na pewno tylne lampy są od nowszego modelu, ale to nie koniecznie był uderzony.Ja też miałem 1,6e LPG z 1998r i lampy wymieniłem dlatego bo były zrobione nie wiedzieć czemu z bardzo kruchego plastiku. Jadną uszkodziłem niechcący sam, a druga pękła chyba sama.Więc wymieniłem na nowsze, które są ładniejsze.Trzeba było jednak przed montażem wyciąć kawałek blachy co w niczym nie przeszkadza. Cena ciekawa, zauważ jednak, że cena minimalna nie została osiągnięta ! A to nie znaczy,że gość go odda za 10k zł ;-) Ogólnie ładny mnie się podoba i fajnie, że silnik jest 2,0 z LPG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 10 tys to jest on wart. Ale szukaj drobiazgów ;> Wersja Alize nie jest az tak bogata...wiem bo mam Co do tych lamp tylnich. Jeśli chcesz go kupywać to zajżyj pod klosze (moze byc od strony paneli z żarówkami) i zobacz czy rdza sie tam nie wdarła, bo napewno blacha musiał byc przycinana. Generalnie to ładne autko. można brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiQt_ Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ok po sprawdzeniu nr. vin okazało się, że to auto było trzaskane praktycznie z każdej strony To teraz mam pytanie, na temat tych dwóch egzemplarzy: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8034710 i http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=715222197 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinb7 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Pierwszy wygląda jakoś na trochę zaniedbanego - ciekawe dlaczego, skoro sprowadzony jest przez handlarza na sprzedaż? Jeśli nie walony to warto. Drugi całkiem fajny, zdecydowanie tego bym wolał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_28 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ja też byłbym za drugim, dodatkowo odpada wymiana rozrządu oczywiście jeżeli jest ona udokumentowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 konrad_28, dokumenty i faktury nie problem załatwic :) Najlepiej jak by to mechanik zobaczył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Czerwonego odpuść, widać po zdjęciach że porażka, przygotowany tył do lakierowania, brak nadkola. Wnętrze zniszczone. Po co ładować kasę w auto, a później jeszcze w takie drobiazgi, które będą denerwować. Ten drugi już lepszy, chociaż jak wymienione tyle rzeczy to pewnie po taniości, bo kto by na sprzedaż ładował kasę w drogie części? Jak masz rodzinę w Płocku to przyjedź na weekend, w niedzielę jest giełda i już od kilku tygodni królują Sceniki. Dzisiaj poza terenem giełdy było co najmniej kilkanaście (tylko przejeżdżałem). Co prawda są ładne, są też parchy, ale wszystko na miejscu, nie trzeba jeździć po całej Polsce :) No i jak będę na miejscu to mogę pomóc 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi