rawdan13 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 witam mam taki problem przy ruszaniu i zmianie biegu słychać jakiś stuk z lewej strony wymieniłem poduszkę tylnia na łąpie był spokój .dzieje się tak przy energicznym ruszaniu.myślę że to może być poduszka pod skrzynią biegów proszę o diagnozę i koszt takiej poduszki pozdrawiam rawdan13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurekjurek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 zwruć uwagę na to czy śruby są dobrze dociągnięte na tej poduszce,otwory są większe niż śruba więc przy ostrym ruszaniu może się przesuwać i pukać a niby luzu nie widać ,może też być wyrobiony kielich na półosi od strony skrzyni biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rawdan13 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 dzięki w poniedziałek wiadę na kanał i będę szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi