edbajtel Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 WItam Od niedawna jestem uzytkownikime Megane Kombi 1.9 dti 99r, antena od radia jest nad przednia szybą, natomast w tylnej częsci auta jest mała antenka wysokości ok 10-15cm, czy to tez do radia czy moze cos innego??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 To antenka od GPS-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Albo od zestawu glosnomowiacego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Tak dokladnie, ja stawiam na antene GSM nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lertiz Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 A czy ktoś wie, gdzie jest wyprowadzony kabel od tej antenki? Też mam taką ale zastanawiam się czy jej użycie faktycznie się do czego przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi