Ojinau Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Tak u mnie jest E7j 626 czli trzeba kombinowac samemu, bo znalazlem zestaw do clio 1.4 spi e7j tyle ze tam to jest 634/5 wiec zapewne mocowanie nie bedzie pasowac, ew jest ktos w okolicy Ełku kto moglby to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 W tym silniku jest taki problem, że przepustnica stoi sobie na plastikowym kolektorze. Nie jest ona niczym do niego przymocowana. Przytrzymywana na miejscu jest tylko filtrem powietrza. Tak więc jego likwidacja pociąga za sobą potrzebę małej rzeźby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 czyli lepiej zaloze sobie wkladke K&N i nie bede tam sie wyglupial;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Uważaj tylko na wymiary wkładki, bo sam filtr do tej wersji silnika jest dość nietypowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 http://sklep.tuning.pl/produkt.php?p_id=50...&d_id=95744 takie cos zamierzam w takim wypadku kupic mysle ze powinno byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ten z linku raczej pasował nie będzie. TU znajdziesz wymiary filtra. Zanim wydasz pieniądze, lepiej sprawdź co masz. Ten silnik występował dośc rzadko i mało który sprzedawca daje dobry filtr powietrza do niego. Ja juz pamietałem, że ma być AR131/1 i taki kupowałem. Ten który znalazłeś jest odpowiednikiem Filtronowego AR276. Jakby co, pisz na PW albo GG, żeby tu OT nie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Lca Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 miałem stożek w r19 16v i powiem tak: +mocniejsza przy wysokich obrotach +ładny dźwięk -jak robisz sporo km to zawalisz silnik słabym stożkiem -mniej mocy przy niskich obrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam was, mozecie mi powiedzieć jaki rozmiar ma mieć rura do stożka do silnika 1.6?? Tak orientacyjnie żeby niezamulić silnika, bo zależy mi tylko na dźwieku a nie na mocy. A filterek ma byc taki: http://www.allegro.pl/item522931306_karbon...lot_simota.html Będzie on dobry do Mojej Megi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 ja mam u siebiie rurę średnicy 77mm i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 a jaka ma byc dlugosc tej rury?? Zeby niepogorszyc osiągów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi