meeegi Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 pozostawione same auto, po danym czasie sie samo zamykalo. Treaz niestety tak nie jest samochod caly czas stoi otwarty. Przypadkowo zostalo cos wylaczone lub odpiete ? W ASO wymieniali zamek w drzwiach przednich... . Nie mam Hands Free. Wiecie dlaczego samochod przestak sie zamykac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 . Nie mam Hands Free. Wiecie dlaczego samochod przestak sie zamykac ?przy braku HF sam się wcześniej zamykał...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeegi Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Przecież system HF to właśnie jest zamykanie/otwieranie autka mając karte np w kieszeni.Czegoś tu nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly10111 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 witam mam podobny problem tzn auto gdy odchodzilem samo sie zamykalo teraz sie nie zamyka i kolega powiedzial mi ze powinno sie rowniez otwierac. Czy ja cos wylaczylem? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 przy braku HF sam się wcześniej zamykał...? tak Taki przypadek jest chyba jedynie mozliwy jesli otworzysz auto z pilota i nikt nie otworzy drzwi lub bagaznika, wtedy po chyba minucie autko spowrotem samo sie zamyka. Jak przy braku HF auto moze sie samo zamykac badz otwieracz bez uzycia pilota ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi