kataryniarz Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Można wygrać nowego Grandtour-a Mam nadzieję, że wygra ktoś od nas :) Link: http://renault.pl/promo/eurobasket2009/ PS. Renault przedłużyło dni otwarte do 30 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 My w Kujawsko-Pomorskim mamy spota w niedzielę i jedną z atrakcji jest właśnie wizyta w salonie Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ja będę w piątek w ASO więc w oczekiwaniu na autko zobaczę to i owo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ja już byłem na jeździe próbnej ale pójdę jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 pers, I co wystarczy się tylko przejechać i już się bierze udział w konkursie Jakie są zasady ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a tego to nie wiem, ja byłem na jeździe próbnej ze dwa tygodnie temu, bo fakt faktem kto wie czy po M II nie będzie M III za 2,3 latka. Nie znam zasad tego konkursu, ale dowiem się Autkiem jeździ się bosko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Prezes wystarczy przetestować auto i wypełnić ankietę - zresztą wszystko masz w regulaminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 kataryniarz, Jakoś ostatnio brak czasu na poboczne regulaminy Wszystko schodzi na forum ;) kataryniarz, ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 no i stało się, dzisiaj po raz kolejny przejechałem się nowym Grandtourem, autko rewelacyjne pod każdym względem. Wypełniłem zgłoszenie klienta i włala. W niedzielę jeszcze moja luba pojedzie tak co by zwiększyć marne nasze szanse na wygraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Mnie cyfrowy licznik nie pasuje jednak i do dupy podłokietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Razem z lemanem odbyliśmy jazdę Nie spodobał mi się cyfrowy licznik, i to że wyższe obroty na silniku były na liczniku na żółto. Nie pozwalałem sobie na za dużo, ale ten żółty kolor pasuje tylko gdyby to miało zmieniać kolor na czerwony przy wyższych obrotach :evil: Podłokietnik też trochę za daleko, pozycja 'na dresa' za kierownicą odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 marudzicie, autko piękne a licznik super, jedynie mnie te strzałki denerwują co pokazują kiedy bieg zmienić. No i brakuje mi ręcznego z Megi II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 i do dupy podłokietnikNo takiego czegoś to żadne inne auto nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Toledo ma gorszy, skrzywienie kręgosłupa gwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi